Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan vanhojen olemassa olevien lainojen pois maksamista uudella lainalla. Lainojen yhdistäminen kannattaa monestakin syystä. Yksi tärkein syy on, että yhdistelylainan avulla pääsee eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä korko – ja kulumaksuista.

Aloita lainojen yhdistäminen valitsemalla alla olevasta taulukosta lainapalvelu, minkä kautta voit hakea uutta lainaa millä yhdistät lainasi yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

Hyvin monenlaiset lainat on mahdollista yhdistää

Yhdistelylainan ottamista ei ole sidottu mihinkään tiettyyn lainatyyppiin, vaan hyvin monenlaisia lainoja on mahdollista yhdistää. Usein yhdistelylainaa haetaan vanhoille lainoille, mitkä on otettu esimerkiksi auton, veneen tai moottoripyörän ostoon. Lainaan on voitu ottaa myös asunnon remontoimiseen, huonekalujen hankintaan, laskujen maksuun tai vaikka isompiin juhliin.

Tyypillisesti otetut lainat ovat kulutusluottoja, mutta ne voivat yhtä hyvin olla muun muassa osamaksuja, luottokorttivelkaa, pikavippejä tai joustoluottoja. Yhdistelylainaa voi monesta lainapalvelusta hakea 500 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia 1 – 20 vuoden takaisinmaksuajalla. Tällä tavoin voit yhdistää vanhoja lainojasi tarvitsemallasi lainasummalla ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset kätevästi sähköpostiisi, mistä pääset niitä tarkemmin vertailemaan.

 

Lainojen yhdistäminen auttaa selkeyttämään taloudenhallintaa

Lainojen yhdistäminen auttaa selkeyttämään taloutta eri tavoin riippuen aina toki vanhojen lainojen lainasummista, korkokuluista sekä takaisinmaksuohjelmista.

Esimerkiksi, jos henkilöllä on luottokorttivelan lisäksi autolaina sekä kulutusluotto ja pikavippi, voi hän yhdistää nämä kaikki lainat yhteen kokonaisuuteen hakemalla vanhojen lainojen yhteen lasketulle summalle yhdistelylainaa. Yhdistämällä lainat henkilön ei tarvitse enää jatkossa maksaa lainaa monelle eri lainanmyöntäjälle, vaan hän maksaa lainaa yhteen pankkiin tai rahoitusyhtiöön. Lainat yhdistämällä henkilö pääsee eroon myös monen avoinna olevan lainan tilinhoitomaksuista, jonka seurauksena lainan kulut ja korkomaksut pienenevät.