Veronpalautus ennakkoon 2021

Veronpalautukset tulivat vielä vuonna 2017 tilille kaikille niitä saaville suomalaisille joulukuun alussa. Joulun sesonkiaikana veronpalautuksilla oli hyvä tehdä jouluostokset tai muut suuremmat hankinnat. Vuonna 2019 veronpalautuksen maksamiseen tuli melko suuri muutos veronmaksajan näkökulmasta. Veronpalautukset maksetaan jatkossa porrastetusti ajalla elo-, syys-, loka- ja marraskuu. Tämä on aiheuttanut hämmennystä ja sekaannusta – monet ovat miettineet jopa onko mahdollista saada veronpalautus ennakkoon?

Veronpalautusta ei ole mahdollista saada ennakkoon Verohallinnon toimesta. Et voi siis Verohallinnon kautta aikaistaa veronpalautuksen maksupäivää

On kuitenkin ymmärrettävää, että kuluttajalla voi olla tilanne, että hän tarvitsee lainaa nyt eikä veronpalautusten saamiseen asti voi odotella. Moni kuitenkin tietää, että heti kun veronpalautus on tullut, hän maksaa velan pois minkä on joutunut ottamaan saadakseen rahaa juuri tähän hetkeen.

 

Veronpalautus ennakkoon – Lue ohje

Jos et voi tai halua odottaa varsinaiseen veronpalautuksen maksupäivään, vaan haluat *veronpalautuksen ennakkoon, toimi seuraavasti:

Aloita lainan hakeminen tarkistamalla paljonko tulet saamaan veronpalautusta.

  • Siirry tämän jälkeen Hae lainaa – sivulle
  • Lisää hakemukseen tarvitsemasi lainamäärä
  • Valitse lainalle sopiva laina-aika
  • Täytä hakemukseen yhteystietosi ja siirry varsinaiseen lainahakemukseen

Veronpalautusta voi hakea ennakkoon 100 eurosta aina jopa 60.000 euroon saakka ja lainaa toki voi hakea enemmän kuin mitä veronpalautuksesi on, mutta suositeltavaa on miettiä tarkoin lainamäärä. Lainaa ei koskaan kannata ottaa liikaa ja takaisinmaksu tulee hoitaa ajallaan. Jos päädyt ottamaan lainaa veronpalautuksesi verran voit maksaa lainan kokonaisuudessaan veronpalautuksesi maksupäivänä. Näin lainan korkokulut pysyvät maltillisella tasolla ja saat parhaan hyödyn veronpalautuksen nostamisesta ennakkoon.

*LÄHDE: Vertaalainaa.fi – Veronpalautus ennakkoon

 

Veronpalautukset ennakkoon seuraavin ehdoin:

Jos tarvitset veronpalautuksen ennakkoon älä viivyttele turhaan asian kanssa. Alustavan lainatarjouksen pyytäminen vie muutaman minuutin ja lainatarjouksen vastaanottaminen ei ole sitova päätös. Lainatarjouksen hyväksyminen on aina hakijan päätettävissä ja ellei lainatarjous ole mieleinen, sitä ei ole pakko hyväksyä.

Saadakseen lainaa hakijan tulee olla vähintään 18 – vuotias Suomen kansalainen, jolla on hyvin hoidetut luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Lainahakemuksen yhteydessä hakijalta ei kysytä saako hän veronpalautusta vai ei, eli lainapäätös ei perustu veronpalautuksen määrä. Hakijan tehtävä on myöhemmin päättää, haluaako maksaa lainan takaisin veronpalautuksellaan.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle omien lainanhakuehtojensa mukaisen riskikartoituksen ja lainapäätökseen vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika, maksukyky sekä hakijan tiedot.

 

Veronpalautus ennakkoon valitsemastasi lainapalvelusta

Alla näet listauksen eri lainantarjoajista.

Voit hakea lainaa  palvelumme kautta, joka tekee yhteistyötä VertaaLainaa.fi kanssa. Hakijalle tämä yhteistyö mahdollistaa, että hakemus välitetään kilpailutettavaksi jopa 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Näin hakija saa vertailtavakseen useita kilpailukykyisiä lainatarjouksia ja saa nopeasti selville mistä löytyy edullisin laina.

Tai voit valita minkä tahansa alla olevista lainantarjoajista ja hakea maksuttomalla lainahakemuksella lainaa tarvitsemasi määrän.


Tutustu alta suomen suosituimpiin lainapalveluihin:

Blues.fi - Lainavertailupalvelu
VarmaLaina