POP Pankki

Kilpailuta tämä ja 30+ muuta lainapalvelua

 

POP pankki – lainaa pankista

Bonum Pankki Oyj on POP Pankki osk:n omistama talletuspankki. Bonum Pankki on POP Pankki -ryhmän sisäinen pankki, joka tuottaa kyseiselle pankille niiden tarvitsemat palvelut, kuten esimerkiksi vakuudettomat kulutusluotot. POP Pankki on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin vuonna 2008.

POP Pankki on monelle suomalaiselle tuttu pankki, jonka toimintaan moni luottaa. Nyt lainantarvitsijalla on hyvä mahdollisuus hakea lainaa heti sähköisellä nettihakemuksella.

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen lainanhakijan laina kilpailutetaan yli 30 pankin sekä rahoitusyhtiön välillä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee oman arvionsa siitä voivatko tarjota hakijalle lainaa. Lainatarjousten määrään vaikuttaa hakijan tiedot, haettava lainasumma sekä laina-aika.

 

Tärkeät tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja on 18 vuotta.
  • Lainaa 2000 – 20 000 euroa.
  • Lainan takaisinmaksuaika 1 – 10 vuotta.
  • Lainaa varten ei tarvitse takaajia tai vakuuksia
  • Lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.
  • Hakemus avoinna vuorokauden ympäri.
  • Kotimainen rahoitusyhtiö.
  • Lainan kilpailuttaminen on maksutonta kaikkien pankkien asiakkaille.
  • *Esimerkkilaina: Lainaa 4000 euroa, Laina-aika 4 vuotta, Kuukausierä 110 euroa, Todellinen vuosikorko 14,60 %, Maksettava yhteensä: 5499,08 euroa.

Kilpailuta yhdellä hakemuksella POP Pankki sekä 30 muuta pankkia ja rahoituslaitosta.

Kilpailuta tämä ja 30+ muuta lainapalvelua

 

Kuka voi hakea POP pankkilainaa?

Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot ja Suomen kansalaisuus. Hakijan ei tarvitse entuudestaan olla POP pankin asiakas, vaan kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa pankilta kilpailutuksen kautta.

 

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

POP Pankki lainaan saa maksuaikaa 1 vuodesta jopa 10 vuoteen asti. Lainan maksuaikaan vaikuttaa haettu ja myönnetty lainasumma.

Lainaa maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen kerran kuukaudessa sovituin maksuerin.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä hakija voi suunnitella oman lainansa tarkemmin helpon lainalaskurin avulla.

Lainalaskurin antama laskelma on aina suuntaa antava, jonka perusteella on helppo suunnitella oma laina sopivalla maksuajalla.

 

Lainan voi maksaa myös sovittua nopeammin

POP pankkilainan voi aina halutessaan maksaa nopeammin pois kuin mitä lainasopimuksessa määritellään. Lainaa ei voi kuitenkaan koskaan jättää maksamatta omin päin, ja muutenkin lainan maksuun tapahtuvista muutoksista tulee aina ilmoittaa lainanmyöntäjälle.

 

POP pankkilainaa ilman takaajia tai vakuuksia

POP Pankki myöntää vakuudetonta kulutusluottoa, johon hakija ei tarvitse vakuuksia tai takausta.

Lainaa varten toki saa ottaa lähipiiristään yhteisvastuullisen henkilötakauksen. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen hakijan kanssa pienenee pankin luottotappioriski, jolloin lainaa voidaan myöntää varmemmin, paremmilla lainaehdoilla.

 

POP Pankki vakuudeton laina soveltuu monenlaiseen lainatarpeeseen

POP Pankki kulutusluoton voi lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin henkilö haluaa. Yleisesti ottaen kulutusluotto otetaan uudemman auton hankintaan, kesämökin remontoimiseen, ulkomaanmatkan suunnitteluun, kodin kunnostamiseen tai esimerkiksi pienempiin hankintoihin pidemmällä aikavälillä.

POP Pankin vakuudettoman 2000 – 20 000 euron lainan hyödyntää myös lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen auttaa selkeyttämään omaa taloutta ja tuo säästöä vuosittaisiin lainanhoitokuluihin.

 

Yhteystiedot

POP Pankki

Hevosenkenkä 3

02600 Espoo

Y-tunnus: 2192977-5

Blues.fi - Lainavertailupalvelu
VarmaLaina