Mikä on pankkilaina?

Pankkilaina on yleensä tarkoittanut kivijalkapankista haettua lainaa. Nykyään pankkilainaa voi kuitenkin hakea myös netistä. Pankkilaina on nykyään suurempi kertaluontoinen laina, joka käytetään esimerkiksi remontointiin, auton hankintaan, lomailuun tai johonkin muuhun suurempaan hankintaan. Kun haet pankkilainaa netin kautta, et joudu odottelemaan lainapäätöstä montaa päivää, vaan saat lainaa heti käyttöösi.

Pankista haettavan vakuudettoman kulutusluoton ehtona on, että henkilön tulee olla kyseisen pankin asiakas. Blues sivustolta voit hakea vakuudetonta pankkilainaa ilman, että olet alla olevassa taulukossa esitellyn pankin tai rahoitusyhtiön asiakas. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjouksen pyytäminen ei sido asiakkuuteen. Asiakkuus syntyy siinä vaiheessa, kun allekirjoitat lainasopimuksen ja otat lainan vastaan.

VarmaLaina.fi

Pankkilaina netistä

Monet ovat tottuneet ajatukseen, että pankkilainan voi ottaa ainoastaan kivijalkapankista. Näin ei kuitenkaan enää nykypäivänä ole, vaan monet suuret pankit ovat siirtyneet tarjoamaan lainatuotteitaan verkkoon. Tämä on helpottanut huomattavasti pankkiasioiden hoitamista ja pankkikonttorissa käydään enää harvakseltaan.

Verkossa pystyy hoitamaan päivittäiset pankkiasioinnit, laskujen maksamisen sekä lainan hakemisen. Netissä hoituu asuntolainatarjouksen pyytäminen, mutta yhtä hyvin myös kulutusluoton tai joustoluoton hakeminen.

Kun pankkiasiat ja lainan hakemisen hoitaa verkossa, voi niihin varata aikaa silloin, kun itselle parhaiten sopii. Aikaisemmin laina-asiat joutui hoitamaan pankin aukioloaikojen mukaan. Nyt asiat voi hoitaa omaan tahtiin esimerkiksi harrastusten tai työaikojen sanelemana aikana.

Pankkilaina on kuitenkin hyvä muistaa aina kilpailuttaa siinä. missä mikä tahansa muukin laina. Lainan kilpailuttaminen auttaa selvittämään parhaiten mistä löytyy halvin laina tarvittavalla lainasummalla ja maksuajalla. Pyytämällä lainatarjoukset useammalta pankilta on lainavertailu kattavampaa ja edullisimman lainan löytäminen todennäköisempää.

 

Pankkilainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta

Pankin vakuudetonta kulutusluottoa tai joustoluottoa varten hakijan ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Monet meistä ovat tottuneet, että pankkilainaan tarvitaan aina vähintään henkilötakaus, mutta koska kyseessä on pankin tarjoaman kulutusluotto tai joustoluotto, ei vakuuksia vaadita.

Tarvittaessa lainanhakua varten hakija saa ottaa rinnalleen toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Tämä pienentää pankin mahdollista luottotappioriskiä, jolloin hakijalla on paremmat mahdollisuudet lainatarjoukseen, missä lainan korko on alhainen. Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa takauksen lisäksi haettava lainasumma, maksuaika sekä hakijan maksukyky.

Blues.fi - Lainavertailupalvelu
VarmaLaina