Joustoluotto

Joustoluotto on jatkuva luotto, jonka kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Joustoluottopäätöksen yhteydessä lainansaajalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Kun nostettua luottoa maksaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käyttöön ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Joustoluotto on pysyvä vararahasto

Joustoluotto on oiva vararahasto, kun tarvitse hieman ylimääräistä rahaa omien säännöllisten tulojen lisäksi. Tällainen tilanne voi tulla eteen, jos tarvitsen rahaa lomaa varten tai suuremman hankinnan ostoon. Joustoluotto toimii hyvin myös suunnittelet kotiisi remonttia tai huonekalujen hankintaan. Osamaksun tai luottokortin sijaan voit käyttää hankintojen ostoon joustoluottoa.

Joustoluoton kulut ja korko määräytyy sen mukaan, paljonko nostat luottoa käyttöösi. Koko luottorajasta ei tarvitse maksaa korkoa ellei lainaa nosteta kokonaisuudessaan heti tilille. Joustoluotosta jatkuvan tekee se, että kun luoton saanut henkilö maksaa lainaa takaisin, vapautuu luottoa uudelleen käyttöön. Ensimmäisen noston jälkeen luottoa voi nostaa mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta oman luottorajan puitteissa.

 

Joustoluottoa nopeasti käyttöön

Joustoluotto poikkeaa hieman kulutusluotosta. Kulutusluotto maksetaan lainansaajan tilille heti kertaluontoisesti, joustoluotossa hakijalle määritettään luottosopimuksen yhteydessä luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa rahaa käyttöönsä.

Joustoluottopäätöksen saat heti, kun olet täyttänyt lainatarjouksen ja hyväksynyt sen. Kaiken ollessa kunnossa voit nostaa lainaa tilillesi heti. Ensimmäisen noston tulee tapahtua kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen lainaa voi nostaa mihin kellonaikaan tai päivään katsomatta.

 

Joustoluottoon ei vaadita takausta tai vakuuksia

Joustoluottoa varten lainanhakija ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voi hakea ilman henkilötakausta tai vakuuksia jopa 50.000 euroon saakka.

Muista kuitenkin kilpailuttaa joustoluotto siinä missä mikä tahansa muukin laina. Lainan kilpailuttaminen auttaa hakijaa samaan vertailtavakseen useita lainatarjouksia, joiden joukosta on selkeämpi tarkastella, mikä lainantarjoajista pystyy tarjoamaan lainaa edullisimmin.