Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa turvallisesti verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen omilla verkkopankkitunnuksilla on sekä nopeaa että hyvin turvallista. Hakija saa näin lainan heti käyttöönsä, kun lainasopimuksen yhteydessä käyttää pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Netistä haettavat lainasummat ovat 100 – 60.000 euroa ja laina-aika 1 – 20 vuotta. Hakija ei tarvitse lainaa varten henkilötakausta tai muita vakuuksia, vaan omat verkkopankkitunnukset riittää.

Alla näet suositut pankit ja rahoitusyhtiöt, joista hakija saa lainaa verkkopankkitunnuksilla.


Tutustu alta Suomen suosituimpiin lainapalveluihin:

 

Laina nopeasti omilla verkkopankkitunnuksilla

Nykyään lähes kaikki asiat hoidetaan verkossa. Ruokaostokset ovat siirtyneet verkkoon, hakemukset ja luvat tulee hakea sähköisellä lomakkeella. Tämä nopeuttaa asioiden käsittelyä ja antaa hakijalle mahdollisuuden hoitaa asiat silloin, kun hänellä on siihen sopivasti aikaa. Näin on nykyisin myös pankkiasioiden hoitamisessa. Lainanhakija haluaa rauhassa itsenäisesti tutustua lainatarjontaa ja hakea lainaa sopivalla hetkellä ilman kiirettä.

Tämä vakiintunut tapa on saanut hyvän vastaanoton ja harva hakee lainaa enää suoraan kivijalkapankista. Toki suuremmat asuntolainat tulee edelleen neuvotella pankin kanssa kasvotusten, mutta autolaina, kulutusluotto tai jonkin muun lainan haku onnistuu helposti maksuttomalla verkkohakemuksella.

 

Ota nämä asiat huomioon, kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Luotettavan ja turvallisen lainantarjoajan löydät, kun muistat ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Verkkopankkitunnistautuminen tapahtuu vasta lainanmyöntäjän palvelussa. Lainapalvelu missä lainahakemuksen täyttämisen aloitat, ei kysy pankkitunnuksiasi.
  • Tarkista ylhäällä näytöllä olevasta osoiterivistä, että URL-osoite on HTTPS- alkuinen. Ellei ole, yhteyttä ei ole suojattu.
  • Tunnistautuminen ja salasanan antaminen tapahtuu aina oman pankkisi järjestelmässä. Lainantarjoaja ei näitä tietoja kysele.

 

Lainaa verkkopankkitunnuksilla täysi-ikäiselle

Lainanhakijalla tulee olla käytössään omat verkkopankkitunnukset. Tunnistautumiseen ei käy huoltajan pankkitunnukset. Hakijalla tulee lisäksi olla puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Lainaa ei voi saada pankista tai muustakaan rahoitusyhtiöstä, jos hakijalla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä.

Omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset hakija saa omasta pankistaan. Yleensä varmimmin toimivat verkkopankkitunnukset löytyvät yleisimmistä pankeista, kuten Aktia, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, Danske Bank sekä Säästöpankki.

 

Miten lainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla?

Omien verkkopankkitunnusten käyttö lainasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä on varsin helppoa. Jokainen meistä on käyttänyt verkkopankkitunnuksia laskujen maksuun, henkilöllisyyden varmistamiseen sähköisen allekirjoituksen yhteydessä yms. Kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla ei se poikkea edellä mainituista ollenkaan.

Kun sopiva lainantarjoaja on löytynyt, hyväksyt alustavan lainatarjouksen ja saat lainapalvelulta tarkemmat ohjeet esimerkiksi liitteiden tai tositteiden lähettämistä varten. Kun kaikki asiakirjat on toimitettu/ tarkistettu saat lopullisen lainapäätöksen allekirjoitettavaksi. Osa lainantarjoajista hyväksyy vielä lainasopimuksen allekirjoittamisen postitse, mutta jo turvallisuuden vuoksi on suositeltavaa allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainan allekirjoittamiseen jälkeen hakija saa lainan nopeasti käyttöönsä, yleensä jopa saman päivän aikana.

Blues.fi - Lainavertailupalvelu
VarmaLaina