Lainaa nyt

Lainaa nyt edullisesti ja nopeasti

Netistä haettavat vakuudettomat lainat ovat menneet nopeudessa perinteisten pankkien ohi aikoja sitten, mutta nyt myös pankit ovat nopeuttaneet huomattavasti omia palveluitaan.

Myös pankit myöntävät lainaa heti ilman vakuuksia netin kautta. Vakuudelliset lainat kuitenkin joutuu usein vielä neuvottelemaan pankkien konttoreissa, jolloin se ei ole kovin hyvä vaihtoehto, varsinkin jos tarvitsee lainaa nyt mihin tahansa äkilliseen tarpeeseen.

Muidenkin netissä toimivien lainantarjoajien korot ja kulut ovat tulleet jatkuvasti alaspäin kasvaneen kilpailun ja lakien kiristymisen johdosta.

Enää perinteinen pankkilaina ei välttämättä ole se edullisin ja paras vaihtoehto, vaan netin lainapalveluista voi kilpailuttamalla löytää edullistakin lainaa.


Tutustu alta Suomen nopeimpiin lainapalveluihin:


Voit hakea lainaa nyt monesta paikasta samaan aikaan

Lainamarkkinat muuttuvat jatkuvasti ja lainantarjoajia tulee lisää jatkuvasti, joten tavallisen kuluttajan on todella vaikea löytää parhaita lainantarjoajia ilman ammattilaisten apua.

Parhaiten tavoitat suosituimmat lainantarjoajat, kun käytät apunasi lainanvälityspalveluita, kuten Helppolaina.fi. Heidän avulla lainan voi kilpailuttaa useilla kymmenillä lainantarjoajilla, eikä se vaadi sinulta kuin yhden hakemuksen täyttämisen.

Kun teet lainahakemuksen tällaisessa palvelussa, he välittävät sen omille yhteistyökumppaneilleen. Tämän jälkeen he lähettävät omat lainatarjouksensa suoraan sinulle.

Pääset helposti vertailemaan lainatarjouksia ja voit vapaasti valita niistä sinulle sopivimman tarjouksen.

Kun tarvitset lainaa nyt mihin tahansa tarpeeseen, on lainan kilpailuttaminen paras tapa varmistaa nopea lainan saanti.

 

Kilpailuta edullisempi laina nyt vanhan tilalle

Vuonna 2019 voimaan astui uusi korkokatto, joka alensi kaikkien vakuudettomien lainojen korkoja. 

Aikaisemmin alle 2000 euron lainoissa korko sai olla maksimissaan 50%, mutta yli 2000 euron lainoihin korkokattoa ei ollut lainkaan. Tämän johdosta yli 2000 euron lainoissa saatettiin puhua jopa satojen eurojen koroista.

Nykyisen lain myötä kaikkien lainojen korko saa olla maksimissaan 20%, sekä muut kulut vuodessa maksimissaan 150 euroa. Pudotusta lainojen korkoihin on tullut siis huomattavasti uuden lain myötä.

Silti monet maksavat edelleen aiemmin haettuja kalliita lainoja, vaikka olisi mahdollista hakea lainaa nyt huomattavasti edullisemmalla korolla.

Voit käyttää yllä mainittuja lainanvälityspalveluita apunasi lainatarjousten pyytämisessä. Lainatarjouksista näet nopeasti, millaista lainaa nyt saisit vanhan tilalle.

Lainatarjousten pyytäminen on aina täysin ilmaista, eikä se sido hakijaa ottamaan mitään tarjotuista lainoista.

Voit siis täysin riskittömästi katsoa, kuinka paljon halvemman lainan saisit nyt, kun lainojen korot ovat laskeneet.

Jos löydät paremman lainan aikaisemman tilalle, voit hyväksyä tarjouksen ja maksaa sillä aikaisemman lainasi pois. Näin voit saada huomattavaakin säästöä yllättävän pienellä vaivalla.

 

Kuinka nopeasti lainaa voi nyt saada?

Muutamia vuosia sitten tilanne oli se, että vain pieni ja korkeakorkoinen pikavippi oli mahdollista saada nopeasti tilille. Silloin kulutusluotto oli huomattavasti hitaampaa saada tilille.

Vuosien varrella lainantarjoajat ovat kuitenkin parantaneet palveluitaan ja nopeuttaneet lainanhakuprosessia. Hakemusten tarkastaminen tapahtuu nyt usein täysin automaattisesti suuremmissakin lainoissa, joten lainapäätöksen saa lähes välittömästi.

Kun saat hyväksytyn lainapäätöksen, tekevät lainantarjoajat lopullisen tarkistuksen, jonka jälkeen lähettävät tarjouksen hakijalle. Parhaassa tapauksessa asiakas saa tarjouksen nähtäville 15 minuuttia hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 

Kuinka suurta lainaa voin saada?

Netin vakuudettomissa lainoissa suurin haettava lainasumma on 60.000 euroa. Suosituin lainasumma on kuitenkin 10.000 euroa, jota netistä haetaan eniten.

Suurimpaan mahdolliseen lainasummaan vaikuttaa hakijoiden määrä, sekä hakijan taloudellinen tilanne. Korkeat tulot eivät aina takaa sitä, että lainaa saisi mahdollisimman paljon.

Enemmän lainan saamiseen vaikuttaa tulojen ja menojen suhde. Mitä pienemmät menot hakijalla on suhteutettuna hänen menoihin, sitä paremmat mahdollisuuden hänellä on saada lainaa nyt.

Lainan ottamisen kanssa tulee olla tarkkana, koska liian suuri velkasumma suhteessa omiin tuloihin voi myöhemmin johtaa maksuvaikeuksiin. Ota lainaa vain sen verran kuin tarvitset tai mihin maksukykysi riittää.  Jokainen lainantarjoaja tarkistaa ennen lainan myöntämistä henkilön luottotiedot.

Lainan saannin mahdollisuuksia voi parantaa myös hakemalla lainan yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso.

Jos kummallakin hakijalla on puhtaat luottotiedot ja hyvä taloudellinen tilanne, paranee heidän maksukykynsä, jonka johdosta lainantarjoajat voivat antaa heille lainatarjouksen huomattavasti helpommin.

Jos haet lainaa nyt yhteishakijan kanssa, kannattaa muistaa että molemmat hakijan ovat yhteisvastuussa lainan takaisinmaksusta. Tästä syystä sitä ei kannata hakea ihan kenen kanssa tahansa.

Blues.fi - Lainavertailupalvelu
VarmaLaina