Ilmari Pitkänen jatkaa Espoo Bluesissa loppukauden

Espoo Blues on solminut vuodenvaihteesta alkaen Bluesissa lainalla ja tätä ennen Mestiksen Jokipojissa pelanneen Ilmari Pitkäsen kanssa loppukauden kattavan sopimuksen. Pitkäsen sopimuksessa on myös optio kaudesta 2013-14.

Espoo Bluesin hyökkääjä Matti Järvisen laina Jokipojissa jatkuu kauden loppuun. Järvisen tuore jatkosopimus Bluesin kanssa kattaa kauden 2013-2014 ja tässä sopimuksessa on optio kaudesta 2014-2015. 

"Ilmari Pitkänen on tuonut joukkueen peliin hyvän lisän ja tulee varmasti auttamaan meitä loppukauden osalta. Pitkänen on kehittyvä pelaaja, joka varmasti menee vielä eteenpäin pelaajana." kertoo urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen.

Vuorinen taustoittaa myös Järvisen siirtoa: "Matti Järvisen kehittymisen kannalta isot minuutit Mestiksessä on tässä vaiheessa pelaajauraa tärkeä asia. Riittävän ison roolin ja peliajan järjestäminen tarvittaessa lainaamalla pelaaja pois Espoo Bluesista on osa pelaajien suunnitelmallista kehittämistä. Järvinen tulee olemaan Bluesille tulevaisuuden pelaaja"

 

Blues kiittää Jokipoikia hyvästä yhteistyöstä. 

UUTISET

AutoverkkokauppanesteoilreebokterveystaloSsangYongHelsingin SanomatEspooLippupalveluTA