Espoo Blues ja Tomi Sallinen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen

Espoossa syntynyt ja kasvanut keskushyökkääjä Tomi Sallinen ja Espoo Blues ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sallisen jatkosopimus kattaa kaudet 2013-14 sekä 2014-15.

Tällä kaudella SM-liigan keskushyökkääjien eliittiin noussut 23-vuotias Sallinen on ikäisekseen kokenut ja kypsä pelaaja, jolla on Blues-paidassa takana jo 325 SM-liigaottelua.

"Tomi Sallinen on kuulunut jo useamman vuoden ajan joukkueen kapteenistoon ja espoolaisen kiekkokoulun kasvattina tuo tarvittavaa jatkuvuutta seurallemme. Tomi on mennyt pelillisesti vahvasti eteenpäin ja kantaa joukkueessa isoa vastuuta. Sallinen on yksi joukkueen kivijaloista nyt ja tulevaisuudessa." kertoo Urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen.

Tomi Sallinen nimeää itse kolme isoa tekijää jotka vaikuttivat päätökseen jatkaa Espoossa:

Koko Bluesin organisaatio menee tällä hetkellä kovaa vauhtia oikeaan suuntaan. Valmennuspuolella on tehty erinomaista työtä jo pitkään – valitsin Bluesin koska haluan pelata menestyvässä joukkueessa, jolla on mahdollisuus mennä pitkälle joka vuosi. Joukkueen tälle kaudelle uudistunut omistajapohja on tuonut myös toimiston puolelle paljon uutta virtaa ja tekeminen on nousujohteista. Kolmantena tekijänä on pelaajalle erinomaiset olosuhteet – hieno kotiareena, erinomaiset treenimahdollisuudet ja tietenkin mahdollisuus pelata Espoo Bluesia intohimoisesti kannattavan espoolaisen kotiyleisön edessä.

Espoossa kasvaneena ja kehittyneenä pelaajana on minulle iso ylpeydenaihe pelata Espoon SM-liigajoukkueessa.

Jatkosopimuksen solminut Bluesin kultakypärä Tomi Sallinen nähdään tositoimissa seuraavan kerran tiistaina 22.1.2013 kun Espoo Blues kohtaa TPS:n Barona Areenalla klo 18:30 alkavassa ottelussa.

UUTISET

AutoverkkokauppanesteoilreebokterveystaloSsangYongHelsingin SanomatEspooLippupalveluTA