Espoo Blues ja Blues Juniorit ry vahvistavat yhteistyötään

Espoo Blues ja Blues Juniorit ry ovat tänään sopineet espoolaisen jääkiekon kehittämisestä ja keskinäisen yhteistyönsä tiivistämisestä. Espoo Blues ja Blues Juniorit ry haluavat rakentaa ja vahvistaa Espoon asemaa jääkiekkokaupunkina, jossa lajin harrastamiselle on erinomaiset puitteet kaikissa ikäryhmissä.  

Osana sopimusta Espoo Blues ja Blues Juniorit ry ovat sopineet kuluvan kauden valmentajapalkkioista sekä pelaajien edustusoikeuksista. Nyt solmitulla sopimuksella jatketaan Espoo Bluesin ja Blues Junioreiden jo pitkään jatkunutta yhteistyötä entistä vankemmalta pohjalta.

"Blues on jatkuvasti kehittyvä organisaatio. Haluamme tiivistää yhteyttä edustusjoukkueen johdon, valmennuksen, pelaajien ja junioritoiminnan välillä.  Samalla haluamme vahvistaa vuoropuhelua kannattajiemme ja tukijoidemme kanssa" Bluesin toimitusjohtaja Mika Rautio sanoo.

Samassa yhteydessä Espoo Blues ja Blues Juniorit ry pahoittelevat paljon julkisuudessa esillä ollutta Juuso Ikosen tapausta ja erityisesti sitä, että nuori lupaava espoolainen jääkiekkoilija ja jääkiekkoyhteisö ovat joutuneet kärsimään kohun takia.  

Raution mukaan espoolainen jääkiekko elää uutta nousua. Pitkäjänteisellä ja tuloksekkaalla juniorityöllä on tässä aivan ratkaiseva merkitys.

"Toivomme, että nuoret pelaajat kokevat jatkossakin Bluesin itselleen hyväksi seuraksi kehittyä ja saavuttaa menestystä. Olemme ylpeitä kaikista junioreistamme ja pyrimme yhteistyössä pelaajien kanssa varmistamaan sen, että jokainen pelaaja löytää itselleen oikean polun menestyä urallaan" Rautio toteaa.

Espoolaisen jääkiekkoilun kehittämiseksi myös Espoon kaupungin ja Espoo Bluesin välillä on sovittu pitkän aikavälin strategiatyön aloittamisesta. Kaupungin puolesta strategiatyöstä vastaa Espoon liikuntatoimi.

ESPOO BLUES       BLUES JUNIORIT RY  

Espoo Blues
toimitusjohtaja Mika Rautio

Blues Juniorit ry
hallituksen puheenjohtaja Heikki Kymäläinen

 Espoon kaupunki Liikuntajohtaja
Martti Merra

UUTISET

AutoverkkokauppanesteoilreebokterveystaloSsangYongHelsingin SanomatEspooLippupalveluTA